Dragon Nest SEA

setelah lama dihempap keboringan yang teramat sangat bermain game The Sims 3 dan GTA
tetibe kempunan juga nak main game yang adventure2 sikit
game yang zaman purbakala tu ke.

kebetulan ada member aku ni seorang gamer. fuhyooo pompuan pun boleh jadi gamer kan. tapi dia berjaya menghasut aku untuk main satu game ni.

....namanya Dragon Nest SEA. hik hik hik

klik utk membuat akaun. *ceh*

ini game online. best. ni game online yang kedua selepas aku main Counter Strike. Yup, game ni dah lama keluar tapi serius best. yang tak best nya kekadang game online ni memanglah kena pakai internet banyak kan. kekadang time tengah main pon boleh disconnected from the server. >_<

sekurang-kurangnya tak adalah boring sangat kalau time tak ada kerja kan? ada la jugak benda yang kita boleh buat. MAIN GAME. sampai aku dah hasut BFF aku main sekali. Tu yang membuatkan aku kelihatan bahagia dalam dunia Dragon Nest SEA ni.

main game ni kena pilih character juga.

banyak pilihan. saya punye elementalist.

first thing yang terlintas di fikiran aku adalah Sorceress~ wwwuuguuhuuhuuuu suka bebenor pompuan seksi... eh, bukan! sebab suka karakter yg magik2 ni... hahahaha selama keni pon main game mesti nak yg ada magik2. ho ho ho. oh ye, apa plak nama game2 yang pernah main dulu.

tak tau lah nak cerita camne, tapi try la main dulu. belum cuba belum tahu. XD

motip ; main tiap-tiap hari sampai naik level tinggi-tinggi. bermacam monster aku jumpa, ada yang boleh terbang ade yang bunyik macam hape ntah -.-

tetibe teringin nak main amnesia *beranilah sangat kan ==" *. rindu pula game unreal tournament. kehkeh.


0

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com