TEATER RADEN GALO

selepas hampir 4 bulan berhempas pulas
akhirnya membuahkan hasil.

ALHAMDULILLAHIRABBIL AALAMIIN....

setelah mengharungi pilihanraya kelas, aku akhirnya dipilih menjadi YB. eh tak. pengurus acara untuk pementasan TEATER RADEN GALO. *granddddd gitu XD

grand tak grand aku yang susah. haha. selama seminggu berkampung di Dewan Sri Budiman untuk minggu produksi menahan sejuk dan mengantuk. 


preps for the show.
pengalaman masuk tv1 - unforgettable.

yang masuk tv ni laaa tak leh blah. aku memang tak prepare langsung nak kena interview nihhhh. mana tak nya. beberapa hari lepas dah kena interview, ramai pensyarah bising sebab tak pandai bercakap. bukan xleh bercakap, ya Allah seriously memang gugup gilaaaa kot masa tu. kaki menggeletor tau dakkkkk T_T

next time kalo nak suruh masuk tv, aku nak nyanyi jerrr, aku tak nak cakappp! T_T

selain itu pengurus acara yang kena mengawal setiap pergerakan pentadbiran. memastikan kelancaran acara. pelakon pula sibuk dengan rehersal bagai. tapi rasanya, boleh dikatakan, semua orang teramattttt sibuk masa tu -,-

Alhamdulilah sekali lagi, hard work do pays!

here are some peek-a-boo on Raden Galooooo showtimeee

Raden Galo (di hadapan, tengah) setelah menyamar sebagai lelaki
Raden Galo (tengah) dan rakan2
Raden Galo ketika kemangkatan bonda kandungnya T_T
Ayahanda Raden Galo, Perabu Daha murka terhadapnya
*foto sumber ehsan dari Abg Fizi

the show was a big success. syukur padaMu ya Allah.
kejayaan ini bersama-sama. pensyarah, batchmates, dan juniors banyak membantu dan menggembleng tenaga ke arah kejayaan ini. :D


ni paling best. family datang support! T_T

2 comments:

Farahin Izzati said...

lepas ni kena belatih bercakap, kot2 kena interviea lagi ;) hehehe

tsumiki hajira said...

hehe. thanks :D

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com