another member in the house


yeay. kita dapat baby lagi!!! i mean, eehehem, another ANAK SEDARA laa!!! X'D
*dah lama baru nak post, hyper pulak

and this is my very first newborn nephew.
mempersembahkan...... 

*drumroll*

AFIF RAIQAL SYAFI :D

(my brother's first baby!)

first pic right after birth
soo happpyyyyy to be maksu all over again.
lepas my niece Che Nurul Afiqah lahir bulan 9 tahun lepas, tahun ni bulan 9 pun dapat anak sedara jugaaa XD

budak ni kuat nangis, tapi comel betul muke dia.. alolololo kuci kuci
*teruja plak da*

setelah beberapa hari - posing gitew

baru-baru masa hari raya haji, family buat kenduri aqiqah budak ni...
another anak sedara incoming...  dalam perut lagi kihkihkih

macam kiut je
aqiqah utk Afif :) (me in yellow tudung)
ngan afif tak pandai nak main2 ngn dia. selalu dgn baby2 atau ngn budak2 kecik bleh la main cak cak. suka betui diorang nah. hahaha

auwwwuuhcak.

Alhamdulilahi Rabbil Alaminn <3
rezeki satu family :)

No comments:

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com