going to pahang :D

woot woot~ baru sekejap dah lama tak update. ni semua gara2 pergi merantau la ni hmmm.
merantau kat ne? merantau ke Pahang bohh. merantau buat apa? saja nak merendek. eh tak. nak konvoi sambut menantu akak kat Kuantan.

this is my first time merendek di Kuantan, boleh tahan besor jugak ler. rumah suami akak aku tak ada la jauh sgt dari pusat bandarnya. dekat Taman Tas je.

staying for 2 days 1 night kat homestay Kg Sri Damai, suami akak sponsor. alaa macam akak dulu kahwin kat ganu pun, dia sponsor utk keluarga pihak suami dia jugak. biasala bila dah ketemu jodoh orang jauh2 ni. hehe

duduk semalaman. boleh tahan boh.

just a simple homestay but selesa. cuma sejuk la bila bukak aircond. kwwkwkwkewkkwk.

2 hari dah macam seminggu. terasa lama merantau. konvoi beramai dgn sanak saudara. tak silap 5 kereta rasanya. aku paling mabuk sekali bila time merantau jauh2 ni. tapi nasib baik tak muntah. kalau muntah memang best la. T_T

me with my mom and the pengantin.

beberapa minit kemudian

pengantin bahagia.

walaupun sekejap but we had a good time~
banyak kali jugak sesat ni, adoi

No comments:

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com