jom main edit2 gambar

hantu

ni antara gambar yang Tsumiki edit la. mostly gambar yang diedit ada warna warni. suka warna warni dan almost semua warna.
suka jugak ala-ala pop art gitu. kadang2 suka cartoonizekan gambar tu. jerawat pun tak nampak hahaha

aku suka gila edit2 ni. time2 boring memang syiok edit semua gambar dalam laptop ni. sebab dah takde keje lain huahuahua

kawan2 suka jugak ke edit gambar? suka cantikkan gambar? suka gila main edit2?

jom main scroll2 and try photo editors kat bawah ni.

banyak la jugak photo editor yang aku discover. cuba jangan tak cuba~


2) Pixlr

3) Fotor

4) iPiccy

5) Ribbet


7) BeFunky

8) Phixr

9) PicFull

selain daripada photo editor yang kat atas ni, aku suka jugak pakai Adobe Photoshop. buat masa ni Adobe Photoshop CS5 je la. laptop tak mampu nak pergi CS6

kalau nak lagi photo editor, try la google sendiri. actually banyak lagi.tapi cuma yang 9 ni je suka pakai dan melekat di hati. cehs

antara pics that were edited by me;

gambar kucing pun nak diedit skali lols

abah Tsumiki yg suka posing
okey tu je nak cakap. haha. selamat mencuba rakan2 :D
dah cuba tu share2 la nanti ye

3 comments:

Noratiqah Adib said...

Rajin edit gambar. :)

tsumiki hajira said...

best ape kan edit2 :D

Pha Is said...

suka jugak edit pakai photoshop.. baru je install cs6.. ehehe

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com