#throwback

tengah boring belek2 gambar DSLR abang ipar ni

saje la nak trobek sikit kenduri tunang dengan kahwin kakak. 


nah amik muka aku sebesor alam hahaha. candid


time kenduri hhmmmph rumah bersepah derr


ni Tsumiki ngn kakak. dia tunang masa ni. oopsie! wearing tudung indon look so fat maaaa. terpaksa pakai sebab susah nak cari tudung bawal kaler cam gitu


ni my daddy. daddy tau youalls. dia memang suka senyum macam ni lol


aku dengan anak sedaraku, Adawiyah namonyo. budak ni rileks je. mak sedara dia plak melebih kikiki


aku dengan ibuku. tak sangka plak sesat muka ummi kat situ. 


muka sentiasa akan menjadi pelik ketika ambik gambar.



yang ni anak sedara aku. Afiqah namanya. comel budak ni, chinese look gitew




yang dua orang mamat hensem ni la abang2 aku. dah kahwin dah diorang ni kahkahkah

sorry laaa saja post gambar gini sebab boring.
aku pun tak tau la apa la pasai background blog ni takleh nak edit balek. header dah tukar baru, background plak yang jadi masalah :(

tengah renovate blog lagi ni. tapi banyak pulak masalahnya

*winks*

12 comments:

TeTo YakSa said...

Hahahah. setaip gambar ada dialog nya..

tsumiki hajira said...

kasi cantek sket.. hehe

Nur Inani said...

comelnya anak sedara dia..geram tengok ..hihi :)

AINA ZAIRULNIZAM said...

Comel ayah...hehe :D

Sofea Lang said...

haha..seronok plak baca dialog2..
menghelip hah... =D

tsumiki hajira said...

hahahah XD thanks Nur Inani & Aina.. anak sedara ngn ayah tsumiki mmg camtu.. comel je kan?
Sofea Lang, memang menghelip betui haa XD

Nasuha said...

Jom join segmen ni. Syarat amat mudah.Segmen Bloglist 2014 NasuhaNass

Muhammad Faiz Mohamed Saaid said...

selamat bertunang

Eimma Esmail said...

bestnya kawen.....hehhe

tsumiki hajira said...

hahaha... tapi bukan kita yang kawen hihihihi

Lula An-Nada said...

boleh tau awak edit gambar2 nih pakai apa?

tsumiki hajira said...

just pakai online photo editor... pixlr.com :D

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com