voice dub gila

macam biasa memang suka youtube walking (macam blogwalking) berjalan2 tetibe ternampak video ni.

korang pernah tengok music video Rebecca Black lagu Friday tak?

actually aku baru dengar lagu tu. patutlah duk heboh2, rupanya bila dengar lagu ni aku rasa bagus sangat.

in bracket, ntah pape la.

lagu original pun aku rasa kelakar sgt. tengah youtube walking tetiba nampak pulak versi voice dub.



adoi nak pecah usus oi. parents aku pun naik hairan tengok aku gelak macam nak rak depan laptop.

HAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA


korang tolonglahhh tengok. aku rasa benda ni mengarut dan kelakar, memang boleh merosakkan lagu orang la kan tapi tapi

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA

aku tak tahan la. serius

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA



sorry2 aku dah tak betul. kbai

10 comments:

Liza Licha said...

memang kelakar kalau voice dub ni. tapi kan, mmg dia kena bash gila2 teruk pasal lagu friday nih. hihi

tsumiki hajira said...

aah kan? sebab lagu ni lirik dia simple sgt. :O

Scha Aryana said...

wahh macam kelakar sgt jee. hee nanti scha tengok! ;)

Syafina Yazid said...
This comment has been removed by the author.
roshidayahdayu said...

hahahaha kelakar =D

tsumiki hajira said...

@Syafina Yazid dah dengar da. lgi bagus dari yg ni!
@roshidayahdayu kan? hahaha XD

miss kecoh said...

huk alohh lagu friday friday nie haha... teruk kne bash minah nie..haha.. da aa x best suare ..huhu

ezyra daniel said...

jarang bukak youtube sebab nnti kuota cpt habis haha..

ezyra daniel said...
This comment has been removed by the author.
tsumiki hajira said...

ahhahahaha.... tengok je.. sekali sekala :D

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com