#throwback Diploma

pun tengah membelek2 gambar dalam hardisk lagi.
boring sgt dah ni, tengah nak tunggu ambik lesen, degree masuk bulan mac 2014 *insyaAllah
aduihhhh
penantian itu satu penyiksaan! grrrrrr -.-

nak kerja tapi tak tau plak nak kerja apa, family suruh amik lesen dulu la plak. so sekarang ni tengah struggle amik lesen grrrr!

haihhh rindu la plak dengan kampus. and also my faculty - Fakulti Filem Teater & Animasi (FiTA) UiTM. after almost 3 months holidays :'D

gonna share some of trobekshshshshsh 

katil, bilik dan bilik kuliah.

tempat tidurnya perghhh Alhamdulilah boleh tahan. cadar bertukar2 tiap2 sem. macam rumah gitu. belajar kat FiTA ni bukan belajar dalam bilik kuliah je, dalam studio uolls. hehe

meja aku dan lappy kesayangan yg boleh bercakap. k tipu je
meja pun bertukar tiap2 sem. dah tiap2 sem kena tukar rumah memang la bertukar2. memang akan hias meja ni. takleh tengok benda kosong. nak jugak kena ada kaler2 gitu. samalah dgn perut. kena isi selalu. hahahaa. 

*semua benda nak letak dialog =="

semangat kolej uitm

takleh blaaa setiap akhir sem memang gelabah nak kumpul kupon. yelah, takde tempat berteduh la kalau tak dapet kolej UiTM ni. terima kasih UiTM. teehee

geng baru
kat UiTM Kampus Puncak Perdana nihh memang femes dengan bilangan kucing yang tak terkira banyaknya. mula2 terkejut jugak sampai tahap tak sedar diri sebab excited sgt tengok kucing2 comel ni. cuba bayangkan, pergi kelas nampak kucing, balik kelas pun nampak kucing, mana2 pun sekitar kampus ada je kucing. time tengah lecture pun ade je kucing masuk nak join sekali. lols XD sapa yang suka gila kucing tu, meh la masuk UiTM Kampus Puncak Perdana. *promote*

sekor yang sesat -,-
yang ni comel gila. anak kucing. nengok dia sorang2, kesiaannnnn. kawan bawak balik terus bagi nama dia Tot Tot. dia ni suka betul lepak atas katil aku. pastu hilang mana ntah. T_T

okey. teringat mendiang kucing2 aku sekalian. T_T

ni baru sikit.
lagi satu, awal2 masuk sini banyak betul event. Puncak Got Talent la ape la, aku join je. best! pengalaman tuuuu. Masuk flashmob (tarian beramai2) la, join teater la, join produksi, best gilerrrrrr. menang tiap2 sem ade je event yang best. pastu lepak2 kat kedai makan. kat kampus aku kedai makan yang ala2 food court mesra dipanggil kandang. hahahaha

classmates 2011-2013
benda yang takleh dilupakan -  classmates la uolls. Diploma Pengurusan Seni 2011-2013. macam2 kerenah diorang semua ni. suka duka pahit manis tawor pedas semua ada dengan diorang. buat event sama2, buat presentation2, gelak2 time lecture semua. aishhh rindu la plak

teater teater dan teater. <3
paling penting.. once you're a FiTA student, memang tak menang kaki tengok teater... mula2 blur tak tau mende la pasal teater ni, bila dah selalu tengok show teater, rehersal semua, terus suka tengok. sanggup tau beli tiket tu! memang tiap2 sem akan ada pertunjukan teater dan memang aku akan pergi tengok la kalau aku ada masa terluang. :D but believe me, you're gonna fall in love with theatres! and used to have a crush on a theatre student wakakakakaka XD

lagi paling penting...

kawan kawan
kawan2 yang banyak support dari belakang, tepi, atas, bawah. ni lah kawan2 aku yang sentiasa bersama dengan aku tak kira guruh mahupun ribut, presentation, assignment bersama2. degree nanti sorang je yg tak sambung course yang sama, termasuk la aku, but still akan jumpa insyaAllah. friends forever la katakan

tengah tunggu tawaran degree nih. mintak2 la dapat, aaamiinn :D

10 comments:

eyqa yushaiza said...

sukelah entry ni, gambar2 sume comel.. lagi2 yang kucens tu.. wuu comelnye..

tsumiki hajira said...

heee thanks awak @eyqa yushaiza :D kita suka kucing...

Liza Licha said...

UiTM punya kad aktiviti yang sangat epic. hahaha.. licha dah hbs dah dgree. memang rindu jugak la pergi kuliah

tsumiki hajira said...

betul tu licha.. tsumiki baru nak masuk degree, hehe :D

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

bestnya, rindu zaman-zaman belajar dlu. Best blog awak, colourful. keep it up dear :)

tsumiki hajira said...

thanks kak @Syarifah ! insyaAllah, i will :D

Dalila Samsudin said...

um. kenapa kita tak boleh post kat shoutbox awk :( dia kata kena banned. apa kita buat :(

Izzaty Azma said...

agagagaga~ comelnya kucing tu. :3

Azek zk said...

comel kucing

tsumiki hajira said...

@Dalila eh eh cmne leh jadi cmtu? nnt kita check ek :)
@Izzaty and @Azek, thanks!

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com