KONWANIS 2014

POST BASI! YEAYYYYYHHOOOO

KONWANIS 2014 @MMU Cyberjaya... stands for Konvensyen Wanita Islam 2014.
best program ni uolls~

posto posto~~


tengah-tengah geram frust menonggeng golek golek dgn assignment tu ternampak la poster pasal KONWANIS ni.. fikir banyak kali jugak la nak pegi takut clash dgn kerja ke ape ke *kononnya busy sgt

last-last pakat ngn housemate 2 org pergi. bayar yuran rm35 sebab dah jadi ahli PEMBINA (Persatuan Belia Islam Nasional) under UiTM. kalau ikutkan yuran asalnya rm150 tak silap.

so apa lagi, naik bas vrooom vrooom pi sana laa haaaaa~

Program ni dari pagi sampai petang, memang padat dengan ilmu dan perkongsian dari yang lebih pakar. Ada jugak artis dijemput... Kak Heliza Helmi dgn Kak Ezani Masterchef tu huhuhuu.. Kak Amie Sofea pun ada jadi pengantara panel. memang gandingan mantop sekali.

bertambah best bila program hanya untuk gegirls sahaja. XD

the tentative of the programmmm

Iyelah bila dengar aje ceramah.. mata ni tak reti nak bukak luas-luas kekadang.. takpun berzikir sorang2.. namun! berjaya jugak bertahan dan fokus masa tu.. cuba catat la apa yang patut.. biasalah, arts student kan cepat boring dengan benda ilmiah macam ni, tahu nak berhiburrrr je~ *mengata diri sendiri kikikiki

tapi betui laaaa kan kan kan? ^ ^"

at least dapatla ketenangan sikit.. daripada duk layan assignment + presentation + test semua yang menyemakkan kepala buat sementara waktu tu.. ayoooyoooo~ selain dari perkongsian ilmu, ada jugak booth jualan jual macam-macam dan juga booth-booth yang padat dgn informasi. dapat la beli benda-benda rare yang takde di kedai2 berhampiran :D

part yang paling best masa kak Heliza bercakap. kelakor nak mampuih! tapi sayangnya dia ada sekejap je sebab dia terpaksa balik awal sebab ada hal. alaaa tak sempat nak amik gambar dengan artis feveret ni minat dia dari AF lagi kot! part yang best lg yg pasal feminisme yang keterlaluan tu. sebenarnya banyak lagi benda best =="

happy faces *me in shawl*
apepun semua BEST! haishhhh rasa happy sgt bila terpilih oleh Dia untuk join program-program mcm ni. biar badan tu duduk diam sikit~

woot woot~

aaaminn!


No comments:

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com