#happybirthday my sis

dah masuk 2 julai bersamaan 3 ramadan.

dah lama sangat tak buat birthday dedication kat blog ni. 
iyelah baru dapat jenguk2 blog sejak dah masuk cuti sem, final exam baru abis
masuk pulak bulan puasa~ oh mai gawd

ada sorang budak tua ni kan... muka dia booolat macam bola. suka gila warna purple sampai tahap semua benda wane purple tu lawa la kan. memang suka gila tahap terjun laut china selatan. dah macam alien ke apa suka purple tahap tak ingat tu.

pastu sekarang dia dah makin boooolat kerana perutnya semakin membooolat.
*dah pregnant mmg la bulat*
masuk bulan depan keluarlah sorang lagi anak sedara aku. InsyaAllah~

haha

soooooooooo nak dedicate happy birthday untuk dia which is my beloved sister
CHE NOR HAZIMAH


nmpak tak baju pun purple

happy 27th birthday.. 

*hahahaha dah 27? k dah tua gilos*

married last year with her dreamy guy, and now perut already boing boing~

this girl is not only my sister when she is so mad she likes to blabber so much *alaa biasalah cikgu kan* but also can be my motivator, my teacher, my reminder when i am at 'wrong track' heeeeheeee

muka takleh bla sorang2


bersama hero pujaan *purple jugak =="

i hope you know how much i love you even though i rarely show it to you. 
i am so lucky to have you, sis~

*k jiwang dah*

semoga boleh bertahan la masa bulan puasa ni. sejak dah ada org tgh bergerak2 dalam perut dia tu kan.

my Du'a for you;

may Rabb bless you abundantly
semoga menjadi guru yang cemerlang dan berjaya di dunia dan akhirat
semoga menjadi muslimah yang sentiasa dirahmatiNya, disayangi keluarga dan orang sekeliling
semoga bahagia di samping pakwemu sehingga ke cucu cicit ciciok cuceok cucuik.
semoga menjadi ibu yang solehah


yeahhh

*counting days for another nephew/niece to come out XD*

dan dia pun ada blog jugak, jom serbu!! >> link <<<


8 comments:

Khairulsyarafi Ruang Monolog said...

errr...haha :D

nurul atika said...

happy birthday gakk... sampaikn slm sy pd die.. :)

blogwalking here.. :)

tsumiki hajira said...

heheheehhee. orait.
thanks for comments ek ^_^

Mia Liana said...

happy birthday.. happy mother-to-be...

p/s: terima kasih sudi join. blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/07/senarai-url-blog-6.html

Khalid Kyle said...

dtg sini nk bgtau yg pic last tu epik k. haha

Salam Ramadhan Al-Mubarak 1435H

Jalan-jalan bw malam dari segmen blogwalking sis mia liana :)

Jom Terjah : Buffet Ramadhan Casa Ombak (ˆ⌣ˆԅ)

Montana said...

Blogwalking..datang dari Blog Mia..Senarai Blog saya number 80 dari bloglist yg dipostkan oleh MIa...selamat menyambut Ramadhan ;-)

Rexylla said...

happy birthday kpd kakak awak.

jemput singgah ke blogshop kami.
blouse dan maxi dress yang cantik dan murah.
turut menjual perfume tester original.

tsumiki hajira said...

hehehe thanks semua, insyaAllah sye balas kunjungan ek~ ^_^

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com