iklan di bulan puasa

perasan tak kalau korang pergi tengok wayang hari tu ada pulak iklan cenggini


k comel gila tahap terjun koridor kolej Jasmine UiTM Puncak Perdana.

miaow2 punye pasai


aku pun tak expect ayam boleh stret macam tu.

maybe aku boleh la curi sekor kat jiran sebelah dan tengok dia menari cam tu.


iklan jepun takyah cakap la. memang merapu. 

tapi kreatif la. xdek r cliche. hehe XD

again inilah kita boleh katakan

magic~

macam2 la iklan zaman sekarang. tak boleh kuungkapkan dengan kata2.

tapi free2 je tekak haus sebab gelak melampau. huk aloh

=. .=

7 comments:

MyCherita said...

Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking dari perserta Segmen Nak URL Blog #6 by Mialiana.com..done follow sini.. Salam ramadhan, salam ceria dari MyCherita

Khairulsyarafi Ruang Monolog said...

Iklan ayam tuuu ada camera pun ada buat jugak iklan cemtuu, stabilll lah sgt katakan haha..iklan jepun mmg tapi mesti nk nyanyiii kannn..haha yang penting maksudd tuu...

it's magic~~~

cuba kalau iklan tb 3..

krik3..haha

p/s : jgn arr curi ayam jiran..haha

Scha Nazri said...

Yang ayam tu memang cool! Hahaha

shalimar yusof said...

iklan buln pose mang best2...
salam kenal...slmt bpuasa..bw dr segmen mialiana.com

Farah Arina said...

hahaha comel la. xD

tsumiki hajira said...

org sekarang makin kreatif dan merapu. walopun merapu tp rare. *k merepek gila

thanks semua sebab sudi komen sini~ ^_^

Khairulsyarafi Ruang Monolog said...

sama-sama sebab sudi balas tuan blog
^_^

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com