#throwback SPM 2010

ULALAAA~

jadi sentimental gilaaaaaa bilaaaaaa terbelek gambar2 masa sibuk SPM dulu..
yeahh, batch SPM 2010! masa tu memang sibuk gila tahap tak ingat benda lain daaa.

Alhamdulilah. belajar kat boarding school memang best sebenarnya. tambah2 time2 SPM orang semuad ah cuti, kita masih bertepek kat asrama. pagi petang siang malam subuh pagi buta malam buta mata memang keras gila la ngadap buku sains tulen belaka.

kalau balik semula pada zaman tu memang x snggup sbnarnya. sebab memang xleh gi ngan sains especially maths. ya Allah, bagi jelah apepun soalan maths memang selalunya tak dpt jawab dgn baik. kutak sanggup bebeh!

tapi Alhamdulilah result masih waras. heheehehe.

elsa frozen kah?

hai

beberapa saat kemudian
asal kelas maths ngn sejarah je terus tersengguk. mmg nakal gila laaa masa tu. pastu kena marah ngn cikgu. pastu buat lagi. adoi

memang kaki tidur dalam kelas. sleeping beauty yang mengalahkan segala koala di bumi. raaaaawwwrrr

plg best siap kena baling marker dgn cikgu addmath. fuhhh.

bila terkenang balek, gelak je. sedangkan sekarang bukan main serius dalam kelas. cehhs =..=

surau AnNur - antara tempat yg dirindui.

selamba je pakai cadar lain XD

awwww. kad ucapan

ni memang tradition kat TKC la. setiap kali ada exam besar (PMR, SPM) semua students tak kira juniors ataupun seniors, diorang akan buat kad ucapan atau banner untuk kawan2 rapat dan adik beradik angkat mereka. yang kat atas ni salah satu kad yang diterima. heheheheheheheks.

huhu. mentang2 all girls school kan... ada sistem 'adik beradik angkat' bagai. aku pun adalah dalam 4 org adik angkat ngn 3 kakak angkat.

*k poyo gila

alatan perang

medan berperang

masa SPM ni memang buat2 rajin habes la. lepas SPM balik cuti terus main game sampai ke sudah

teruk bebenor peghangai nyer.

apepun kenangan tetap kenangan. walaupun dah jadi belacan tapi tetap harum baunya.

to be honest - aku agak terseksa belajar kat TKC ni. kena push, kena buat apa yg aku tak suka, kena buat2 rajin dan sebagainya. memang mula2 okey lagi. tapi bila dah masuk exam period, memang dah jadi jeruk aku dibuatnya~ 

LIFE IN PRISON.

suka ke tak, tapi habis jugak belajar. Alhamdulilah. ^_^

memang kat sinilah hidup aku berubah hampir 360 darjah pusing bumi. daripada seorang budak nakal hot tempered yang sombong gila akhirnya dah menjelma menjadi seorang budak yang dah boleh la control perangai berok dia sikit2. so baru sedar betapa banyaknya hikmah Allah bagi bila Dia tempatkan aku di sini. hihi.

yaaaaaaaaaaaaargghghghhhhhh~

No comments:

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com