hati.


hati oh hati.

kenapa fikir benda yang merepek ni haa?
kenapa fikir benda yang tak penting pun haa?
kenapa haaa? kenapa heeee?

KENAPAAAAAA?

susah jugak jadi orang muda ni. darah muda.
always craving and tak sabar2 nakkan life partners!

hey! awak tu mudaaaaa sgt nak cari life partner!
fokus woi fokus!
degree tak abis lagi.
dah tu, kerja pun takdak lagi.
jangan mengadaaaaa!


sebab tu aku dapat bertahan sampai sekarang dan insyaAllah pada masa yg akan datang!
sampai bila2 pun kena letak Dia di tempat yg paling atas di dalam hati.

hati oh hati.

walau dekat ke jauh mana pun dia tu,
grrrrrrffgggrrhrhrgrghhh
*simbah ais atas kepala

hati oh hati.

ini semestinya dugaan dan ujian dari Dia..
Dia nak uji aku samada aku pilih Dia atau dia...

so, that's the point!
Dia akan tentukan dia untuk kamu, ingat tu.

cintailah Dia, bukan dia!

INDEED.

3 comments:

Siti Nurhayati Dollah said...

Apa yang kita nak, tak semestinya kita dapat masa kita nak.. tapi kita akan dapat bila kita dah sesuai dapatkan. InsyaAllah semuanya akan hadir pada waktunya :D

ubai ismail said...

Allah kan ada ^^

tsumiki hajira said...

thanks awak2 semua! :D

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com