erti sahabat.

hanya kerana Allah, kita bertemu
dari strangers jadilah kawan
walau jarang bertemu

sama2 galas peranan yg berat.

peranan yg mana bagi kat gunung pun boleh pecah.

tak kira niqabis atau bertudung biasa
berselendang lilit lilit lilit, berseluar jeans,
tak kira warna tudung or cara berpakaian.

tak kira datang dari mana.
tak kira masa silamnya bagaimana.

cantek je aturan Allah, kan :)

memang sangat tepat pada masanya.

berpegang pada surat2 Allah.

ketika aku tgh bengong
time tu la Allah hadirkan the best people dlm hidup aku.

AAAARGHHHHHHH!!!!! SHUWEEEETNYEEE~!!!!!!

sahabat sehingga ke syurga dan semoga dpt bertemu dgnNya bersama2.

itulah doa aku.

teguhkan tiang dan benteng kami ya Allah~!

amin ya Rabb!


No comments:

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com