Sofy 360 Project

ni hah. first time Tsumiki Hajira buat graffiti... cehhh puihhhh!


cenggini rasanya

dah basi baru nak post. biase ler. busy cm retissss

tp tak tau la nak panggil mural ke graffiti

baru-baru ni Sofy (syarikat tuala wanita tu) ada buat collabration project dgn fakulti aku untuk hasilkan graffiti... tak kisah design apa, tp tema dia "Excitement Never Dies"

paling best, aku berpeluang untuk sumbangkan sedikit idea design untuk graffiti... uhuhh memang speechless nak buat tu. tak pernah design apa-apa lagi sebelum ni rasanya.

best giler kot buat benda ni. lagi ramai lagi best. tetiba duk bayangkan kalau dapat buat graffiti yang panjang gila tu.... so that semua orang turun buat sekali..

ni namanya kenangan manis.. uhuhuhuhuhuhuk

design yg aku buat. agak baby2 kt disitu

aku memang suka lukis jantung. sebab dia ada maksudnya tersendiri.

berangan jap

sempat fikir pasal assignment yang dah macam bukit tonggek tu. dengan kelasnya aku escape. teruk betul

memang berserabut time ni tapi hilang terus bila enjoy habis

panjat tinggi2 yg takleh blaa tu

kesimpulannya, bagi aku dan rakan2 lain yang first timer ni, memang happy la dapat belajar sikit dari orang-orang pro. orang yang banyak membantu ialah Kenji Chai, yg merupakan salah sorang artis graffiti yang sangat pro. siap ada equipment bagai untuk lukis graffiti. then aku perasan rasanya dia boleh lukis pakai dua-dua belah tangan. uyoooooo

rasanya sempat lagi promote tuala wanita Sofy dekat orang yang lalu lalang kat situ. ohohohoho

dah siap.

warna warni. tu aku memang suka. kaler is a must!!!

da crews. aku yg baju merah kakton tu

rasa best dia lain macam dan lebih best lagi dari diploma. uyooooo
dengan lecturers yang sporting habis!
dengan classmates! walaupun tak cukup orang... :(

looking forward for next activities together gether.... mwehehehehehehe~

jadi sesiapa yang dah belajar kat Puncak tu, kalau tertengok grafiti ni ingatlah Tsumiki ye. hehehehe

2 comments:

maz asraf said...

Menarik aktiviti grafiti ni. Selalu tengok yang dah siap. Tapi bila dan involve rasa puas sebab sendiri yang buat. Lagipun its art kan. Suka.
Jom ikuti blog saya:
healthyglowing13.blogspot.com

tsumiki hajira said...

kan kan? puas sangat!!
tq :D

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com