Luna dan anak2

lol

dah lama tak update pasal si Luna Carina, mere miaouw hai.

masuk tahun 2015 kiranya umur Luna dah lebih kurang 4 tahun.
drp awal2 masuk U, sampai arini siap dah amik degree, so memang agak lama jugak Luna dah ada ngn family. :D

masa pertama kali Luna bunting, x silap masa tu dia agak remaja lagi.
kiranya dia ni teen mom la kot. hahahahahahahhaa

sampai hari ni dah masuk 8 kali la Luna beranak. tapi daripada semua anak2 dia tu 4 ekor je yg masih survive. yg lain ada yg hilang la, masuk dlm longkang la, kena penyek la, kena langgar la, tersepit dlm enjin kereta la dan bla bla bla lalalalala shalalala. ada dalam 2 ekor yang dah remaja, nama diorang Lulu Victoria dan Majin Boo. Lulu dah bunting. mcm dia la masa muda dulu2. sama je semua. gatai nak mampos

Majin Boo tu pun kecik lagi, tapi agak risau sebab nampak dia mcm dah bunting.
yelah, tetek dah terkeluar pastu perut bulat, keras semacam.... (erkkk)

setelah berbulan tak balik rumah tetiba balik rumah tengok dua2 ekor kucing betina yg suci murni lagi innocent ni dah bunting? omaigodddddddd.

Luna baru beranak lagi sebulan lepas, dapatlah dua ekor, aku bagi nama Putu Mayang dan Puyu Goyeng. sebab tak tau nak bagi nama apa, bukan xde idea nak bagi, padahal byk je idea nama tu cuma takut Abah dan Ummi susah nak sebut.

ikutkan hati nak je bagi nama Lee Min Ho dan Park Shin Hye. 

Boo (tgh baring) bertepek dengan Luna

rupa memang lain gila

mcm poster filem la plak

alolololololololo.

walaupun ada anak kecik tapi Luna masih memberikan perhatian kepada dua ekor anak betina yang sudah membesar. selalu la jugak berkepik dgn si Boo ni... dah besar cam gajah pun mintak susu lagi. eeeeeee tak malu ahhahahahah

sekarang ni si Lulu tengah sarat bunting bulat... tengah fikir nak jaga dan simpan baby2 tu kat mana nanti. dah la sebulan lebih je cuti. memang tak terjaga la diorang semua ni.

okey tunggu si Lulu beranak. beberapa hari je lagi kot.

erkkk

2 comments:

Ayu Jafri said...

Cantik nama miaw dik...Luna lagi haaaa...mcm Luna Maya pulak, ekeke.btw, salam kenal.akk follow sini ye.

tsumiki hajira said...

hehehe...itulah. tenkiu! igt nak bg Luna Maya, tp takut nnt kan kontroversi. hehe

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com