turning 22

hey aku rasa baru je aku post pasal baru masuk umur 18

sekarang dah 22. pastu 23 plak. pastu 30 plak. pastu 40 plak. pastu bla bla bla shalalalalalaala.

nk cakapnye kita ni makin tua, bukan makin muda.

HAPPY 22ND BIRTHDAY TSUMIKI HAJIRA!! :3

yeahhh

plan nak buat birthday party untuk diri sendiri, buat kek cokolat feveret untuk diri sendiri tapi tak jadi la plak.

apepun, nak wish happy birthday kat diri sendiri

"assalamualaikum hazirah, selamat hari jadi!"
"oh waalaikumussalam, terima kasih lah!"
"dah umur 22 tahun. dah tua da ye?"
"ehhh ehhh mana de... muda lagi okey... hahahahah *gelak awkward

(borak sorang2 dalam bilik)

Alhamdulilah, dapat peluang hidup sampai ke hari ni. dapat bernafas lagi. sihat lagi.
Alhamdulilah Alhamdulilah!

angan semata. haha

harap2 dapat la capai apa yang dikehendaki dan harap2 semakin matang dalam apa jua yang dilakukan.
semoga dapat kurangkan kebengongan dan ketidakwarasan dalam diri, dan dapat menjadi lebih waras dan ayu bertambah anggun lagi, amin.


bak kata Abah,

"umur bertambah 22 tahun bukan badan makin matang tapi fikiran tu kena makin matang ye irah."


nampak sangat belum matang ye.

insyaAllah akan berusaha untuk jadi lebih matang!

time birthday ni tak dapat hadiah xpe, da dapat ucapan pun dah cukup menggembirakan daaa.

LAGI BEST KALAU DAPAT KEK COKOLAT... OHYEAHHHH

4 comments:

maz asraf said...

Happyy birthday!
Takpa nampak muda dan jiwa masih muda nampaklah awet mudanya 😊.
Jom ikuti blog saya
healthyglowing13.blogspot.com

ICHI kejupenyet said...

Happy belthday to u, makan ubi kayu, cicah dengan budu, minum air kopi.. eh2.. (:
Jom singgah dan follow ke http://akukaudansesuatu.blogspot.com

zulhilmitempoyak said...

selamat hari lahir!!!

hehehe

Hanis Amanina said...

hehe scary je kapak kat kek tu :D

happy belated birthday awak!

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com