3rd semester

yuuuhuuuuuuuu

tak sangka dapat bertahan lagi

BOOOOOOYEAHHHHHHHHHHHHHH

conteng2 sat


sekarang dah masuk semester ketiga
tapi apasal la rasa macam dah lama dah masuk degree ni lol

nampak sangat stress belajar, hahahaahahahhaa! hahahaha -.- *gelak awkward

tapi seriously masa ni dah mula rasa pelik semacam. perasaan bercampur baur macam dalam blender. kihkihkih

semester ni subjek ada 6. walaupun sikit tapi setiap satu itu pun dah mencabar kesabaran yeah ey.

dah namapun pelajar kan. so kerjanya belajar aje la.

datang sini memang motif utama adalah belajar. ingat tu Hazirah.

gonna improve myself day to day

gonna be more independent and keep mingling with people. the right people :)

wehhhh cepatlah habis sem 3 >_<

*sebenarnya tengah buat assignment esei. bosan sgt terus terbukak blog. kbai





2

confusion level up!

aku tanya,
"masa zaman universiti ni, kalau kita menaruh perasaan kat seorang lelaki, apa yang kita perlu buat?"

orang A : bagitahu dia la yang kau suka kat dia. (confess)

orang B : buat leklek je. buat dono.

orang C: ehhh jangan... itu langkah menghampiri zina.. Astaghfirullahalazim~

orang D: just keep being friends with him okey?

orang E : sembunyikan, jangan bagitahu dia. bukannya boleh kahwin terus pun....

orang F: cari orang tengah la itu lagi afdhol.

orang G : buang perasaan tu! tu setan merasuk tu! hish!

orang H : cuba kenal dan perhati dia dulu sebagai seorang kawan...

orang I : tengah belajar lagi kan? rilek dulu..... malam masih muda...

orang J : ajak dia kahwin!! oh yeah~

orang K: pergi culik dia dan bawa lari ke Siam.

orang L : banyakkan berdoa semoga Allah jodohkan dia dengan kau...

orang M : stalk dia dalam diam. pastu ekori dia ke mana saja dia pergi. :3

orang N : tangkap gambar dia dari jauh

orang O : curi drawing tablet or handphone dia

orang P : lukis muka dia!

orang Q: update blog banyak2 pasal dia.... kihkih

orang R: nyanyi lagu jiwang, pastu pergi nyanyi kat dia. nanti dia paham la

orang S : ajak dia jogging satu round puncak perdana, pastu propose kahwin la.

orang T: bagi dia hadiah, pastu tulis "i hate you"

orang U: pergi jerit depan dia, "I LOVE YOU"

orang V: simpan perasaan tu sampai jadi belacan

orang W: just wait and see....

orang X: jadi invisible dan larikan diri daripada dia

orang Y: buat-buat tak kenal terus. (kejam la)

orang Z: eh kau dah kenapa suka laki?

amik kau. dari A sampai Z dapat macam-macam pilihan nak buat apa. kihkihkih
dah macam-macam orang kita tanya, masing-masing keluarkan jawapan yang berbeda. 
tapi persoalan sekarang ni, yang mana satu pilihan kalbu??

aku dah mula conpius ni X'D

ada certain jawapan tu aku dah try buat tapi kebanyakannya tak berjaya pun.

then, apa yang perlu aku buat ni??
aku bukannya nak kapel dengan orang tu pun. -.-

at last aku biarkan. buat dono. tapi still, sakitnya tuh disini dong~ :(



0

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com