5th semester


auwwcak~

sikit je lagi nak habis.

sikit je lagi.

aawuhhhhhhhh makin lama makin berdebu blog Tsumiki ni.
sorry sangat bloggie sekalian.

takpelah, Tsumiki cuba gak cari masa. padahal banyak je masa tu. tapi itulah. apahallaaaaa malas sangat. bukak blog pandai, tapi nak update, pemalas. puihhh kat diri sendiri. hee.

Sedar tak sedar, Tsumiki dah masuk semester 5 degree Animasi UiTM! Yeahhhhhh. That feels! Rasa mcm mak aiii tak sabor benor nak habis degree dan kerja. Pastu nak sambung master lagi. Pastu nak kahwin la apelah. adehhh. Banyak benda lagi nak kena rancang.

Sekarang Tsumiki rasa stabil sikit la dengan pelajaran semua. Alhamdulilah last sem Tsumiki dapat capai target Tsumiki. Sekarang ni tengah nak tingkatkan lagi. Sementara masih bergelar pelajar, memang Tsumiki kena laksanakan tanggungjawab belajar sebaiknya. yehooo

Lagi pun subjek dah makin berkurang, dan dah mula bekerja untuk thesis dan final year project. Yeahh. Alhamdulillah idea cerita dan konsep visual animasi yang Tsumiki buat dah diterima dan diluluskan oleh penyelia dan para pensyarah lain. Yeahhhh lg. :D

Untuk projek final tak berseorangan. yeahh kita ada partner yang sudi bekerjasama dengan dia. Walaupun dia berlawanan jantina dengan kita tapi kita suka kerja dengan dia. Aumm. (gedik plak tetibe) --"

Saja nak mengada tunjuk ni. Tengok la sikit.
Penat lukis beribu kali. Konsepnya simple je.

alaa tomey2nyeeeee XD

HAHAHAHAHAHAHAHHAA
sambil buat sambil kikkikkikiki.

MENATANG APA AKU LUKIS NI.

okey bai sambung buat assignment. luls


No comments:

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com