another member in the house


yeay. kita dapat baby lagi!!! i mean, eehehem, another ANAK SEDARA laa!!! X'D
*dah lama baru nak post, hyper pulak

and this is my very first newborn nephew.
mempersembahkan...... 

*drumroll*

AFIF RAIQAL SYAFI :D

(my brother's first baby!)

first pic right after birth
soo happpyyyyy to be maksu all over again.
lepas my niece Che Nurul Afiqah lahir bulan 9 tahun lepas, tahun ni bulan 9 pun dapat anak sedara jugaaa XD

budak ni kuat nangis, tapi comel betul muke dia.. alolololo kuci kuci
*teruja plak da*

setelah beberapa hari - posing gitew

baru-baru masa hari raya haji, family buat kenduri aqiqah budak ni...
another anak sedara incoming...  dalam perut lagi kihkihkih

macam kiut je
aqiqah utk Afif :) (me in yellow tudung)
ngan afif tak pandai nak main2 ngn dia. selalu dgn baby2 atau ngn budak2 kecik bleh la main cak cak. suka betui diorang nah. hahaha

auwwwuuhcak.

Alhamdulilahi Rabbil Alaminn <3
rezeki satu family :)

0

20 random facts about me.

dah nampak sangat da boring betul ni. dah nampak sgt tadak idea ni.

dah nampak sgt daaaaaa T_T
alaaaa sekali sekala nak update pasal diri sndiri pe salahnya ye dop? :p

*eleh, macam de je orang nak baca kan? ahak ahak

1) nama saya hazirah.
2) lahir 23 januari.
3) asal Besut, Trganuuu
4) nama 'tsumiki hajira' ni datangnya dari satu watak anime.

ni la Tsumiki yang comel sangat tuuu
5) anak bongsu dari 6 org adik beradik. paling manja, paling ganas, paling poyo dan sekian sekian.
6) suka benda yang fluffy terutamanya kucing dan hamster
7) Diploma Pengurusan Seni UiTM Puncak Perdana. sekarang dah Ijazah Sarjana Muda Animasi & Teknologi Skrin di kampus yg sama.
8) tak suka makan ikan
9) suka main pc game. tapi takdelah obses sgt. still ada life
10) suka warna ungu, merah jambu, hitam
11) agak pendiam dan suka buat hal sendiri
12) suka menyanyi dan tengok Masterchef
13) dah ada 6 orang anak sedara.
14) introvert tapi kalau dah rapat, memang jadi tak betul
15) in a relationship
16) tak suka pakai makeup, high heels dan handbag
17) suka doodle dan bukan otaku
18) jiwang dan suka menyendiri
19) suka layan lagu oldschool.
20) update blog ikut mood. kadang-kadang malas. heh.

okay tu jer post kali ni. saje nak bagitau la kalau ada yang nak tau. kihkihkih 

any question tanye je kat shoutbox kat tepi ni atau comment kat bawah ni ek

terima kasih~


babai~
5

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com