Liebster Award #6 - by Cik Kee

OH EM GEE! KENA TAG OH EM GEE OH EM GEE.

sepak! hikhok! sepakkkk

TELAH DITAG OLEH CIK KEE.

HAHAHAHAHAHA TEROS CANCEL BUAT ASSIGNMENT. -.-




Peraturan tagging main game game kuci-kuci ni.

1. Kena mention orang yang tag korang tu ye. dgn link2 blog dia sekali.
2. Tsumiki tanyo 11 soklan. tak jawab siap ah. XD
3. tag balik 11 orang yang lain korang rse nak tag.
4. Gitau diorang, "korang kena troll."
5. jawab 11 soalan yang orang yg tag kita tu dan post sekali.
6. dan 11 facts about kita.

haaaa gitew jerw caghenye.

11 soalan yang Tsumiki ajukan pada orang yang bertuah gila kena tag tu;

1) siapa nama ibu
2) ciri2 lelaki idaman
3) perkara paling pelik yang pernah korang buat.
4) idola anda.
5) suka kucing tak.
6) tengah buat apa sekarang. belajar ke. kerja ke. kat mana dan course apa.
7) apa yg menarik di blog tsumiki hajira.
8) pandai masak tak. share satu resipi.
9) filem/drama apa yang paling menyedihkan pernah korang tengok sampai menangis meleleh2.
10) ceritakan tentang crush anda (kalau ada la.)
11) jenis darah.

pelik tak pelik soklan ni, tak kira! JAWAB JUGAK.

orait. next. 11 facts about me.
baru haritu post 20 facts about me. tak lama nanti semua org dh tahu secret aku -.-

1) suka dengar and follow up kisah cinta orang. dah selalu jadi 'org tengah'
2) suka layan lagu melayu tradisional
3) choose to be unique and tak suka disama2 kan dgn org lain.
4) susah sikit nak tunjuk perasaan melalui perbuatan.
5) suka karaoke dan buat aksi melampau
6) tak berapa gemar makan nasi lemak kecuali air tgn ummi
7) dah selalu minat orang dan kena reject
8) suka pakai baju besar sampai org ckp kita gemok.
9) suka warna pink, ungu dan hitam
10) cepat terasa, cepat down, cepat mengamok. tapi cepat cool. teeheee ^^
11) mabuk darat.

okeyhhhhh. fuhhh. next ni tsumiki menjawab soklan cik Kee kita ni...

1. Aktif sukan ke tak..??
tak langsung. suka main badminton ngn bowling saja kbai

2. apa impian korang..??
berjaya dunia dan akhirat (klisenya aaii)

3. Keja ke tak..?? kalau keja..Keja apa skang nie..??
tak kerja lagi. tengah belajar kt UiTM. Degree.

4. korang dah like tak page Kee..kalau belum tolong like lah..
dah like dah. hoho

5.korang suka ke tak ngan blog Kee..kalau suka Terima Kasih..kalu tak suka..bagi tau lah..Kee boleh perbaiki..
suka. COMEL TAHAP MENANGIS.

6. Suka chocolate ke tak..??
TERAMAT. kalau bleh nak semua benda yg dimakan tu ada chocolate.

7. Korang suka selfie.??
tak suka sgt sebenarnya. so jarang la. kdg2 selfie pon sebab nak check jerawat kt muka.

8. benda apa paling best korang rasa.??
rasa bahagia disisiNya. (sekarang pun bahagia)

9. umur brapa..??
89.. ehhhh tak. 21.

10. sapa bestfriend korang??
so far takde best friend yg diiktiraf. lebih suka berkawan dgn semua org. i dont believe in bestfriends thingy.

11. last..suka k-pop..??//k-drama??
sukaaaaa gilaaaaaaaaaaaaaa tapi dulu la. sekarang dah suka balik

HAAAAAAA TUDIAAAAAA. SIAP SUDAH MENAIP DGN JARI KEBAS2 NI.

apepun thanks cik Kee kita ni tag kita. singgah2 ler blognya. aawww malu kita taw =..=

so orang2 yg bertuah yg bakal menyambung legasi ini adalah;

BUAT YE. JGN TAK BUAT. TEMBAK NGN PISTOL AIR KANG. HEHE

HWHEHWEHWHEHWHEHEE.

3 comments:

zana fahmi said...

Haha.... dah lama tinggal zaman tag2 ni, rajin n sporting... buat je, bukan susah pun.

Miss Fatyn said...

sudah jawab :))

http://miss-fatyn.blogspot.com/2014/09/libster-award-from-hamsterkentut.html

Zayani Zulkiffli said...

Thanks tag. InshaAllah :)

http://nurulzayani.blogspot.com/

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com