masalah peribadi

alkisahnya
level bar kegeraman dah nak mencecah paras bahaya.
dah macam termometer mercury yg nak menggelegak blub blub blub
*konon sound efek


KEBAAAAABOOOOOMMMMM

dgn assignment berhabok dan berkemul2 atas kepala
dah macam kena hempap, penyek teros!

*tapi sempat plak update blog =="

oh em geeeee~ *buat suara gedik

nampak dah masuk minggu 7 sem dua ni, memang kesabaran diuji agak bykla.

ya Rabb... cam mana anger aku dah datang balik ni T_T

dengan byk benda nk kena improve..
drawings ntah ke mana. dgn masalah lain nye.
byk benda berterabor dalam otak..
haish.. tetibe je rasa macam ni..

BOOOYEAHHHH!

POYO LAAA

*dan stress pun hilang mcm tu je

2 comments:

Eichigoz Vivaz said...

wah.. sempat lagi ye.. huhuuu

singgah baca + follow
jemput ke sini plak http://akukaudansesuatu.blogspot.com

tsumiki hajira said...

ehhehehe tq :D

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com