Permulaan baru!

AGAIN. BLOG SENDIRI DIBIARKAN BERHABUK BERABAD LAMANYA.
Rasanya labah-labah siap ada 7 generasi dah XD



Salam peeps! Sorry for a very long hiatus! Memandangkan Tsumiki sudah semakin dewasa (makin tua) dan bertambah sibuk lagi selepas dah kerja, blog memang jarang diupdate! Maaf sekali lagi, sobs!



Apapun terima kasih kepada semua yang sudi baca blog Tsumiki ni tau! Sebenarnya, banyak je draf posts yang masih WIP dan tak ingat langsung nak siapkan. Dahlah banyak lagi skincare review dan animation stuffs nak perlu dikongsi....

But now, Tsumiki nak share 1 perkara. For those who wonders apa Tsumiki buat sekarang, now I am a journalist/creative writer kat Kadokawa Gempak Starz. Jangan tanya kenapa dulu belajar animasi lepas tu tetiba sekarang menulis. Jangan tanya! Tsumiki pun tak ada jawapan untuk soalan tu! HAHAHAHAHA (gelak shython)



Tak lari jauh pun dari animation, sebab menulis pun always about animation, games and comics which are SUPER AWESOMEEEEE!!! I am glad because I love these hobbies! Sekarang nak main lagi banyak game dan tonton banyak anime tapi.........Dah tak banyak masa terluang, kekekeke.

OKAY berbalik kepada perkara yang Tsumiki nak share sangat tu sebenarnya, majalah GEMPAK yang korang selalu baca dolu-dolu tu dah habis terbitkan. Sekarang, kita ikut arus teknologi lah - we moved to online portal + A YOUTUBE CHANNEL! Whoa! Fabulus tak guys.

My biggest concern for this was, I had to be one of the MC lah but asalnya, I am not really a talker (SAYA SANGAT MEMBOSANKAN, SUMPAH!). Biasalah awal-awal create contents bukan terus orang suka dan orang ramai-ramai subscribe! Mulakan dari bawah lah. hahahahaha

KORANG TENGOKLAH APA AKU BUAT NI.


I mean, seriously Zira? Kau memang sentiasa nampak awkward dalam apa jua pon. HAHAHA. Malu gila tengok diri sendiri depan kamera weh. malu wehhh hahahaha. Challenge ni. Challenge dalam hidup ni... Banyak kena improve ni.. banyak... hehehhehe (gelak tak ikhlas)


Sebenarnya banyak lagi konten kita nak tunjuk tau. Lawak Kampus, Aku Dengar semua akan bersiaran kat sini. Kalau nak tahu perkembangan, kenalah ehem, subscribe, ehem. NAH AMBIK LAWAK KAMPUS! HAHAHAHA




NEXT POST Tsumiki nak tulis pasal my perspective for bidang animasi sekarang la. Stay tuned okay!

No comments:

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com