Cosplay punye hal

again. pengalaman first time buat benda

buat benda apa plak ni... -.-

selama bertahun teringin nak try, akhirnya masa ni jugak la dapat peluang

konon berangan nak jadi pwinshes. puihh


ayooooo

ohoh, ni under subjek Lakonan Animasi untuk semester 2 ni. ni kira penilaian akhir la. dah la buat kat DATC. aku boleh terima lagi la buat kecik2. kalo buat kat stage besar gedabak tu, memang aku patung cendana la kat situ

mula-mula ingat nak jadi Elsa citer Frozen tu, tapi rasa macam orang dah slalu tengok. lagipun last sem dah de orang buat. pastu ingat nak buat Cruella De Vil dalam citer 101 Dalmatians tu. alaaaaa yang rambut hitam putih muke huduh tu.

rasa macam dia terlampau huduh jadi last-last pilih nak jadi Anna. citer Frozen jugak... haih 

sorrryyy aku terlampau minat cerita tu. lagipun boleh nyanyi2 sket.

kalau duk atas stage aku prefer menyanyi la. siyes aku tak berani berlakon. walaupun dah pernah tapi still, aku lebih rela menyanyi la. tapi menyanyi pun badan stret je la. takpun pandang belakang, x nampak muka, and orang pun dengar suara je. gittewwww

kena buat sketsa dalam 2-3 minit cam tu la. dapat pair yang pilih jadik Lily Munster cerita femes yg lama tu.

semua cuak terus nak naik stage. kikikikikiki

maleficient dan bfnye
hantu nk gigit org

abis je show atas stage semua nak crossplay. tukar prop la. tukar rambut la.

k teruja gila

costum tu Ummi yang buatkan. punyelah beriya nak bercosplay, sebulan sebelum tu dah tempah awal2 dah. adoi

nampak x semangat kekospleyan di situ

classmates and da lecturers

masa ni memang nampak semua dah jadik orang lain
hilang stress sket time ni. dptlah happy2 ngn kengkawan

hope next time ade lg chance join cosplay. mwehehehehhe


No comments:

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com