singing is my passion~

I LOVE TO SING YEAHHH BABEYH.

yrshshrhsh!
HAHAHHAHAHAHAA

oh yeahhhah singing is my passion.

*eheh. tak tanya pun....*

=P

a lil bit about myself, one of the famous and the most wanted hobby in my life - SINGING!!! eyhehey suka bebebebenor la aku melalak kan. nampak mikrofon je rasa macam badan gatal, tangan gatal nak amik dan nyanyi! wowiwhaaowoaoaoahh!!!! 

*sori keterujaan terlebih*

gejala menyanyi ni sebenarnya dah terjangkit sejak umur 3-4 tahun macam tu laaa. selalunya orang kata kita pandai menyanyi mesti org akan nak tau samada kita mewarisi bakat dari parents ke ape laaaa. ohh, aahh memang mewarisi pun, from abah aku. Abah aku memang suka menyanyi, suara sedap, pernah dulu ada band dan suka menyanyi atas pentas. suka nyanyi lagu lama-lama ngan lagu hindusetan

most of my siblings can sing, tapi mereka kekadang segan nak naik pentas. tapi nyanyi sama-sama keluarga jangan cakap arr, memang sporting habis.

sekolah menengah.
sekolah menengah jugak.
ini bila ntah =="
me? SANGAT SUKA NYANYI! tapi suara ni tak ada laa sedap sangat pun.. sekadar nyanyi2 karaoke biasa-biasa cukup ler. vocal range tak ada lah luas sangat. menyanyi atas pentas pun pernah laa, tapi tak ada lah beribu-ribu kali kot. passion terhadap menyanyi semua bermula dari join kumpulan nasyid. dari tadika sampai sekolah menengah.

"SAYA NAK JADI PENYANYI, TAPI... LIFE WAS HARD"

sekadar hobi okelah kot. sekadar bawak bertanding oke jugak. sebab minat. bukanlah tak minat langsung tapi.. alaa biasalahhh kerja jadi penyanyi apa laa sangat kan

lalalala.
lagi pun ni je bakat yang ada. apa lagi yang boleh buat? tapi rasa bersyukur dapat anugerah yang tak ternilai dari Allah ni... Alhamdulilah! =D

apepun best jugak berkaraoke.. dah jadi pekaraoke tegar... 

*dah macam orang tak betul da aku rasa *


haa memang tak betul pun, dah macam orang isap dadah kalau menyanyi. lagu jiwang semua-semua. tapi standard aahhh kot kalau berkaraoke lagu sedih dan jiwang tu kan? :D

anda pula bagaimana? :D





my only singing video in youtube. masa ni menyanyi untuk graduation night kat TKC dulu.
enjoy. hahaha. suara biasa2 je. kikikiki

No comments:

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com